Banetoanele de rachita au modelul spiral caracteristic care este imprimat pe pâinea coapta, dând semnatura brutarului artizan. Disponibile într-o varietate de dimensiuni, toate cosurile de dospire din rachita trebuie sa fie presarate cu faina înainte de fiecare utilizare. Când aluatul este format si gata pentru dospirea finala, acesta trebuie sa fie introdus într-un cos de dospire. Cand aluatul este dospit suficient, rasturnati-l direct pe piatra de copt.
Recently Viewed
-
Set 3 cutii rotunde Craciun 80,00 lei
-
Accesoriu de taiere Pasta Cutters Marcato pentru biscuiti si paste frunzulite
100,00 leiPrețul inițial a fost: 100,00 lei.85,00 leiPrețul curent este: 85,00 lei.
Cos de rachita pentru dospit, dreptunghiular, 0.5Kg 240 x 130 x 75mm
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei singure evaluări
80,00 lei
Cos rachita dospire dreptunghiular 0,5Kg, Dimensiuni 240 x 130 x 75mm)
Stoc epuizat
Produse similare
-
Oferte Speciale
Couche din Panza de Bumbac pentru dospit aluat
Evaluat la 5.00 stele din 55.0090,00 leiPrețul inițial a fost: 90,00 lei.68,00 leiPrețul curent este: 68,00 lei. -
Oferte Speciale
Cos de rachita pentru dospit, rotund 1.2Kg, diametru 24 cm
Evaluat la 5.00 stele din 55.0090,00 leiPrețul inițial a fost: 90,00 lei.81,00 leiPrețul curent este: 81,00 lei. -
Cos de pulpa lemn pentru dospit, rotund, 0.75Kg, diametru 18.5 cm, model crestat
75,00 leiEvaluat la 4.89 stele din 54.89(9) -
Oferte SpecialeReducere 15%Add to wishlist
Cos de rachita Baker’s Shop pentru dospit, oval alungit tip bagheta, 34 x 10 X 5.5 cm
80,00 leiPrețul inițial a fost: 80,00 lei.68,00 leiPrețul curent este: 68,00 lei.