Cos rachita dospire oval 0.5Kg 22x11x7.5cm
Banetoanele de rachita au modelul spiral caracteristic care este imprimat pe pâinea coapta, dând semnatura brutarului artizan. Disponibile într-o varietate de dimensiuni, toate cosurile de dospire din rachita trebuie sa fie presarate cu faina înainte de fiecare utilizare. Când aluatul este format si gata pentru dospirea finala, acesta trebuie sa fie introdus într-un cos de dospire. Cand aluatul este dospit suficient, rasturnati-l direct pe piatra de copt.
Eliza Maria (proprietar verificat) –
Calitate foarte bună, pâinea s-a format foarte bine, doar că s-a lipit puțin aluatul de pereții banetonului înfăinat.
moara (store manager) –
Vă mulțumim pentru comentariu. Vă sfătuim să pudrați coșul cu ceva mai multă făină. Pentru o pudrare uniformă vă recomandăm să utilizați un dispenser de făină, cum ar fi acesta – https://www.masinadepaste.ro/produse/dispenser-de-faina-argento/
O alternativă la pudrarea coșului cu făină este să pudrați foarte bine aluatul înainte de a-l așeza în coș.